top of page
Search
  • bibulthesilkbo

Polis və Avtomobil Oyunu 3D: Sürüş, Təhlükə və Macəra Dolu Simülatör Oyunu



Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D: Nədir və Necə Oynanır?




Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D, sürücülük bacarıqlarınızı sınaqdan keçirib, polis olmaq imkanı verən çox maraqlı və süratli bir avtomobil sürüş simulyatorudur. Bu oyunda, üç farklı xəritədən birini seçib, bir ralli maşını, bir polis maşını və ya bir köhnə maşın seçib, yolları qırıcı süratdə dolaşa bilersiniz. Çox detallı 3D mühitləri süratli avtomobillərlə kəşf edin və sürücülük bacarıqlarınızı son haddinə qoyun! Kamaranızı bağlayın və yolları hakim olmağa hazırlaşın!


Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D-nin Xüsusiyyetlari




- Farklı xeriteler, avtomobiller ve surus rejimleri




Bu oyunda, şehir, orman, kanyon, tepe ve dağlarla dolu devasa bir surus ortamında keşfedilmeye hazır üç farklı xerite var: Şehir, Çöl ve Kış. Her xeritede farklı manzaralar, yollar ve dublor atlama noktaları bulabilirsiniz. Ayrıca, polis arabaları için tam özelleştirme yapabilirsiniz. Fırça ve çıkartmalar ile özelleştirin, ardından lastik, jant, duman renkleri ve - Detallı 3D mühitlər və realistik fizika




Bu oyunun ən gözəl tərəflərindən biri də, 3D mühitlərinin çox detallı və canlı olmasıdır. Xəritələrdəki binalar, ağaclar, dağlar, körpülər, yollar və digər obyektlər çox yüksək keyfiyyətlidir və sürüş zamanı göz zövqünüzü artırır. Həmçinin, oyunun fizikası da çox realistikdir. Avtomobillərin hərəkəti, sürüklenməsi, nitro istifadəsi, dublör atlayışları və qəzaları çox gerçəkçi hiss verir. Bu oyunu oynarkən, sanki öz avtomobilinizlə sürür kimi hiss edəcəksiniz!




polis və avtomobil oyun simulator 3d




- Sürücülük bacarıqlarınızı sınaqdan keçirin və polis olun




Bu oyunun ən maraqlı tərəflərindən biri də, sürücülük bacarıqlarınızı sınaqdan keçirib, polis olmaq imkanı verməsidir. Oyunda, polis maşını seçdiyiniz zaman, xüsusi bir polis rejiminin aktivləşdiyini görürsünüz. Bu rejimdə, xaricdakı diger avtomobillere radarla baxa bilersiniz ve onların surus suratini gore bilersiniz. Eger bir avtomobil surus suratini asarsa, onu durdurmaq ve ceza yazmaq ucun peşine düşe bilersiniz. Bu rejimde, polis sireni ve isiklari da istifade ede bilersiniz. Bu rejimde, polis olmaq cox eglenceli ve heyecanli bir tecrube olacaq!


Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D-ni necə yükləyib oynaya bilərsiniz?




Bu oyunu oynamaq üçün bir neçe seçeneğiniz var. Oyun hem Android hem de iOS cihazlarla uyumludur ve hem Google Play Store hem de App Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca, oyunu web tarayıcınızda da oynayabilirsiniz. CrazyGames adlı popüler bir online oyun sitesinde bu oyunu bulabilir ve hiçbir indirme yapmadan direkt olarak oynayabilirsiniz. Oyunun linklerini aşağıda veriyoruz:


- Android cihazlar üçün Google Play Store-dan yükləyin




Eger Android bir cihazınız varsa, bu linki tıklayarak Google Play Store'dan bu oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz: [Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D]


- iOS cihazlar üçün App Store-dan yükləyin




Eger iOS bir cihazınız varsa, bu linki tıklayarak App Store'dan bu oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz: [Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D]


polis avtomobil simülatörü 3d oyunu


polis və avtomobil oyunları 3d


polis arabası sürme simülatörü 3d


polis və avtomobil yarışı oyunu 3d


polis və avtomobil park etme oyunu 3d


polis və avtomobil kovalamaca oyunu 3d


polis və avtomobil modifiye oyunu 3d


polis və avtomobil çarpışma oyunu 3d


polis və avtomobil drift oyunu 3d


polis və avtomobil taksi oyunu 3d


polis və avtomobil çalma oyunu 3d


polis və avtomobil atv oyunu 3d


polis və avtomobil offroad oyunu 3d


polis və avtomobil kamyon oyunu 3d


polis və avtomobil traktor oyunu 3d


polis və avtomobil uçak oyunu 3d


polis və avtomobil helikopter oyunu 3d


polis və avtomobil tren oyunu 3d


polis və avtomobil bisiklet oyunu 3d


polis və avtomobil motorsiklet oyunu 3d


polis və avtomobil kaykay oyunu 3d


polis və avtomobil jet ski oyunu 3d


polis və avtomobil bot oyunu 3d


polis və avtomobil yelkenli oyunu 3d


polis və avtomobil balon oyunu 3d


polis və avtomobil zombi oyunu 3d


polis və avtomobil hayvan oyunu 3d


polis və avtomobil robot oyunu 3d


polis və avtomobil uzay gemisi oyunu 3d


polis və avtomobil süper kahraman oyunu 3d


polis və avtomobil çizgi film karakteri oyunu 3d


polis və avtomobil futbol oyunu 3d


polis və avtomobil basketbol oyunu 3d


polis və avtomobil golf oyunu 3d


polis və avtomobil bowling oyunu 3d


polis və avtomobil tenis oyunu 3d


polis və avtomobil boks oyunu 3d


polis və avtomobil güreş oyunu 3d


polis və avtomobil yarış atı oyunu 3d


polis və avtomobil safari oyunu 3d


polis və avtomobil çöl macerası oyunu 3d


polis və avtomobil karlı dağlar macerası oyunu 3d


polis və avtomobil tropik ada macerası oyunu 3d


polis və avtomobil orman macerası oyunu 3d


polis və avtomobil şehir macerası oyunu 3d


polis və avtomobil okul macerası oyunu 3d


polis və avtomobil hastane macerası oyunu 3d


- Veb brauzerinizdə CrazyGames saytından oynayın




Eger cihazınıza hiçbir şey indirmek istemiyorsanız, bu linki tıklayarak web tarayıcınızda bu oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz: [Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D] Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D-ni oynamaq üçün faydalı ipucları




Bu oyunu daha rahat və zövqlü oynamaq üçün, sizə bir neçə faydalı ipucu verəcəyik. Bu ipuclarını diqqətlə oxuyun və oyun zamanı tətbiq edin:


- Sürüş kontrollarını öyrənin və özünüzə uyğunlaşdırın




Bu oyunun sürüş kontrolları çox asan və rahatdır. Ekranda görünən ok düymələri ilə avtomobilinizi sağa-sola, geriyə-iriyə hərəkət etdirə bilersiniz. Ekranda görünən nitro düyməsi ilə sürüş süratinizi artıra bilersiniz. Ekranda görünən kamera düyməsi ilə kamera açısını dəyişdirə bilersiniz. Ekranda görünən polis düyməsi ilə polis rejiminin aktivləşdirib-söndürmüş olursunuz. Ekranda görünən menyu düyməsi ilə oyunun ayarlarını açıb, sürüş kontrollarını özünüzə uyğunlaşdıra bilersiniz. Məsələn, sürüş rejimini tilt (meyilləndirmək), touch (toxunmaq) və ya steer (direksiyon) olaraq seçə bilersiniz. Həmçinin, səs, musiqi və grafik ayarlarını da buradan dəyişdirə bilersiniz.


- Xəritədəki maraqlı yerləri kəşf edin və dublör atlayışları edin




Bu oyunun xəritələri çox böyük və maraqlıdır. Xəritədəki hər bir yeri sürüş zamanı ziyarət edə bilersiniz. Xəritədəki binaların arasında, yolların üstündə, dağların təpəsində, kanyonların içində, ormanların qaranlığında və diger maraqlı yerlərdə sürüş edin və mühitlərin gözalıcı güzelliyini seyr edin. Həmçinin, xeritedeki dublor atlama noktalarını da bulun ve havada uçarken heyecan yaşayın. Dublor atlayışları yaparken, avtomobilinizi havada döndürün ve ekstra puanlar kazanın.


- Sürüş sürati və sürüklenmeyi artırmaq üçün nitro istifadə edin




Bu oyunun Əylenceli tereflerinden biri de nitro istifade etmekdir. Nitro, avtomobilinizin surus suratini ve suruklenmesini artiran bir ozellikdir. Nitro istifade etmek ucun ekrandaki nitro dugmesine basmaniz yeterlidir. Nitro dugmesine bastiginizda, avtomobilinizden mavi renkli bir duman cikar ve avtomobiliniz cok daha hizli surer. Nitro istifade etmek, yollarda rakiplerinizi gecmenize, dublor atlayislari yapmaniza ve polislerden kacmaniza yardimci olur. Ancak, nitro istifade etmek icin belli bir sure beklemeniz gerektir. Nitro dugmesinin yanindaki sarimsi renkli bir cizgi nitro seviyenizi gösterir. Nitro seviyeniz azaldıkça, nitro kullanamazsınız. Nitro seviyenizi artırmak için, yoldaki nitro simgelerini toplamanız gerekir. Bu simgeler, xeritenin her yerinde bulunabilir ve avtomobilinizle üzerlerinden geçerseniz, nitro seviyeniz dolacaktır. Nitro istifade etmek, bu oyunu daha eglenceli ve heyecanli yapar.


Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D-nin digər oxşar oyunları




Bu oyunu sevdiyseniz, diger oxşar oyunlari da denemenizi tavsiye ederiz. Bu oyunlar da polis ve avtomobil surus simulyatoru temalidir ve cox eglenceli ve heyecanli oyunlar sunarlar. Bu oyunlari da asagidaki linklerden indirebilir veya web tarayicinizda oynayabilirsiniz:


- 4x4 Polis Arabası Oyunu 3D




Bu oyunda, 4x4 polis arabası sürerek, şehirdeki suçluları yakalamaya çalışıyorsunuz. Şehirdeki farklı görevleri tamamlayarak, polis kariyerinizi ilerletiyorsunuz. Bu oyunda, polis arabasını tamamen özelleştirebilir, farklı silahlar ve aksesuarlar ekleyebilirsiniz. Ayrıca, şehirdeki diğer araçları da çalabilir ve sürüş keyfini çıkarabilirsiniz. Bu oyunda, şehrin her yerinde aksiyon ve macera var!


- 3D Car Simulator




Bu oyunda, üç farklı araba seçebilir ve üç farklı haritada sürüş yapabilirsiniz: Şehir, Çöl ve Port. Her haritada farklı manzaralar, yollar ve dublör atlayış noktaları bulabilirsiniz. Bu oyunda, arabanızın hızını, frenini, direksiyonunu ve süspansiyonunu ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, arabanızın rengini de değiştirebilirsiniz. Bu oyunda, sürüş becerilerinizi geliştirebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz!


- Real Police Car Driving Simulator




Bu oyunda, gerçekçi bir polis arabası sürerek, şehirdeki suçlularla mücadele ediyorsunuz. Şehirdeki farklı görevleri tamamlayarak, polis rütbenizi yükseltiyorsunuz. Bu oyunda, polis arabasının hızını, frenini, direksiyonunu ve nitrosunu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, polis sireni ve ışıklarını da kullanabilirsiniz. Bu oyunda, şehrin her yerinde heyecanlı kovalamacalar ve çatışmalar var!


Niyə Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D-ni oynamalısınız?




Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D-ni oynamanın bir çox səbəbi var. Bu oyun:


  • Çox eğlenceli və heyecanlı bir avtomobil sürüş simulyatorudur.



  • Çox detallı və canlı 3D mühitləri vardır.



  • Çox realistik və fizikası vardır.



  • Çox fərqli xəritələr, avtomobillər və sürüş rejimləri təklif edir.



  • Polis olmaq imkanı verir.



  • Nitro istifadə etmək cox zö zövqlüdür.



  • Çox asan və rahat sürüş kontrolları vardır.



  • Çox faydalı ipucları və özelleştirme seçenekleri vardır.



  • Çox oxşar və maraqlı digər oyunlarla müqayisə edilə bilir.



Bu səbəblərdən görə, Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D-ni oynamalısınız. Bu oyun, sizə unudulmaz bir sürüş təcrübəsi yaşadacaq. Bu oyunu indirin və ya brauzerinizdə oynayın və yolları hakim olun!


Xulase




Bu məqalədə, Polis və Avtomobil Oyun Simulator 3D-ni tanıtdıq. Bu oyun, çox eğlenceli və heyecanlı bir avtomobil sürüş simulyatorudur. Bu oyunun çox detallı və canlı 3D mühitləri, çox realistik fizikası, çox farklı xeriteler, avtomobiller ve surus rejimleri, polis olmaq imkanı, nitro istifade etmek, asan ve rahat surus kontrolları, faydalı ipucları ve ozellestirme seçenekleri ve cox oxşar ve maraqlı diger oyunlarla muqayise edile bilmesi var. Bu oyunu Android ve iOS cihazlarınıza indirebilir veya web tarayıcınızda oynayabilirsiniz. Bu oyunu oynamak için daha ne bekliyorsunuz? Hemen bu oyunu deneyin ve yolları hakim olun!


FAQ




Aşağıda bu oyunla bağlı bəzi tez-tez verilən suallara cavablar verilmişdir:


  • Q: Bu oyun pulsuzdur?



  • A: Bəli, bu oyun tamamilə pulsuzdur. Bu oyunu indirmək və ya brauzerinizdə oynamaq üçün heç bir pul ödəməniz yoxdur.



  • Q: Bu oyun oflayn rejimdə oynana bilər?



  • A: Bəli, bu oyun oflayn rejimdə də oynana bilər. Eger cihazınıza bu oyunu indirmisinizsə, internet bağlantınız olmadan da bu oyunu açıb oynaya bilersiniz.



  • Q: Bu oyunda reklamlar var?



  • A: Bəli, bu oyunda reklamlar var. Amma reklamlar çox az və rahatsız edici deyil. Eger reklamlardan qurtulmaq istəyirsinizsə, cihazınızın internet bağlantısını kəsib oflayn rejimdə bu oyuna gire bilersiniz.



  • Q: Bu oyunda polis olmaq lazımdır?



  • A: Xeyr, bu oyunda polis olmaq məcburi deyil. Eger polis olmaq istemirsinizsə, diger avtomobilleri seçib sadece surus keyfini cixara bilersiniz.



  • Q: Bu oyunda diger oyuncularla online oynaya bilirem?



  • A: Xeyr, bu oyunda diger oyuncularla online oynamak mumkun deyil. Bu oyunda yalniz tek oyunculu rejim var.



44f88ac181


1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page